Sve se više priča o mogućim Dinamovim pojačanjima na zimu. Tako je došla vijest da se pregovara sa najboljim igračem Shakhtara prošle sezone, našim Duduom. Također Modri su bacili oko na Bayernovog Amerikanca Juliena Greena.
Očito su u Maksimiru napokon shvatili da bez ozbiljne investicije ne mogu računati ni na uspjeh.

Dinamov ključni problem ove jeseni su napadački i vezni red. Obranu je Petev čak i dobro posložio. U HNL-u pod njegovim vodstvom nemaju niti jedan primljen gol. Međutim u Europi se bez pravog napadača i barem dva veznjaka koji mogu povuči kontru i kreirati nešto, jednostavno ne može.

Kruže priće da se Modri zanimaju i za Adebayora,Bryana Ovieda te Bryana Ruiza. E to bi bila prava pojačanja i prvi mamac za gledatelje. Međutim koliko ovdje ima istine, vrijeme će pokazati.

Ima li Dinamo novca za njih? Ako je istina sve što Zdravko Mamić i Tomislav Svetina govore o financijskoj situaciji ove godine, te uz dodatak da su ovo ljeto na prodaje zaradili ogromni novac, onda angažman ovih igrača nebi bio nemoguć. No veće je pitanje želi li Uprava Dinama uopće takve igrače ili su im zanimljiviji oni tipa Alieu Darbo,Bakary Sare, Bryan Carrasco i slični.

 

 

1 komentar

Comments are closed.